Bazar

    

Font Size

Cpanel

BLOG 51: Zašto volimo zimu

Pred nama je druga polovina decembra koja nam donosi zvanični početak zime, praznike, pripreme za doček Nove godine i, naravno, dobro raspoloženje. Ono što umnogome utiče na prazničnu euforiju su detalji koji prate navedene događaje. TC Bazar se pobrinuo da u ovom blog postu istakne detalje koji će uljepšati Vas i Vaš dom, a sve u skladu sa onim što nas čeka :)

Opširnije...

BLOG 50: 0-3 Spremni za stylish zimu

U prethodnom postu smo govorili da je zima došla u naš grad i da je vrijeme da prilagodimo svoj stil novim vremenskim uslovima. Veliki je izazov i na roditeljima - kako mališane utopliti i zastiti od lošeg vremena, a pri tom ih lijepo obući i učiniti da im bude udobno u kući ili vrtiću? U današnjem blog postu ćemo nastojati da vam damo odgovor na ovo pitanje sa kojim ćemo se često susretati tokom narednih mjeseci.

Opširnije...

BLOG 49: Jeste li spremni za zimu?

Definitivno je vrijeme da se pomirimo sa tim da nam je ljeto odavno reklo “zbogom” i da obijeručke prihvatimo hladne dane koji se osjećaju, kako na našim ulicama, tako u našim ormarima i domovima. Ukoliko vam je teško, kao i nama, da smislite šta da obučete po ovom vremenu, tu smo da vam donekle pomognemo!

Opširnije...

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me