Bazar

    

Font Size

Cpanel

Posljednja dešavanja u "Bazar"-u...


 

DEŠAVANJA: PREZENTACIJA 3D ŠTAMPE

Tržni centar Bazar, u saradnji sa studijom Open Box, organizuje prezentaciju 3D štampe.

Open Box studio je multimedijalni studio usmjeren na produkciju u oblasti kreativnih industrija. 3D štampa i dizajn su djelatnosti koje sa Open Box studijom prvi put ulaze na crnogorsko tržište. Pojava ove nove tehnologije pruža svakom pojedincu i/ili preduzeću mogućnost  da proizvede predmet koji poželi, bilo da je upotrebni ili samo dizajnerski.

3D štampa se sve više koristi kao prečica u procesu proizvodnje i ono što je odvaja od ostalih procesa proizvodnje je upravo mogućnost uključenja pojedinca, od same ideje i dizajna, do realizacije. Ovaj način proizvodnje daje ogromnu slobodu pri kreiranju unikatnih predmeta i oblika što može biti od velikog značaja u raznim oblastima poput industrijskog dizajna, modelarstva, arhitekture, proizvodnje upotrebnih rezervnih predmeta i mnogim drugim.

Usluge 3D štampe mogu se koristiti za potrebe uređivanja prostora, brendiranje i merchandising, i kod pojedinaca sa kreativnim i inovativnim idejama.

U subotu, 1. aprila u 20h, na II spratu tržnog centra Bazar, biće organizovana prezentacija 3D štampe u sklopu koje će svi zainteresovani, od saradnika iz Open Box studija, moći čuti detalje o samom procesu i primjeni ove štampe, i samim tim, svoje biznis i lične ideje pretočiti u djelo.

Dobrodošli!

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me