Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: I BAZAR MEDA

“Prvi Bazar meda”, održan 23. i 24. novembra u tržnom centru “Bazar” je omogućio ljubiteljima ovog dragocjenog proizvoda da na jednom mjestu uživaju u širokoj ponudi crnogorskih pčelara.

U subotu i nedelju svim zainteresovanima profesionalci iz ove oblasti predstavili su ovaj tradicionalni proizvod i dali savjete o upotrebi meda i drugih proizvoda.  Na štandovima izlagača građani su mogli da degustiraju i kupe različite vrste meda: bagremov, lipov, cvjetni ili suncokretov, a ponuđene su I mješavine na bazi meda - propolis, polen, vosak, kozmetički preparati, medovača i još mnogo toga.

S obzirom da je med jedan od najsavršenijih proizvoda prirode, jer se u njemu nalaze gotovo svi sastojci koji grade ljudski organizam, promovisan je zdrav način života.

Pored samih izlagača, u caffe-restoranu "Buzz" organizovana je promocija ukusnih jela sa medom po promotivnim cijenama, dok su u okviru određenih radnji u "Bazar"-u (Narodna knjiga, Paradiso, LISCA, GALAXY CODE, Cosmetics salon) posjetioce obradovali sajamski popusti od 10% do 50%.

Za najljepši štand na sajmu “I Bazar meda” je izabran štand pčelara Peruničić Danka sa medom iz sela Vrulja kod Pljevalja. Najljepši štand je izabran na principu glasanja samih izlagača.

Tržni centar “Bazar” je ovog vikenda bio naaajslađe mjesto u gradu!

Galerija

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me