Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: II BAZAR UNIKATA

DEŠAVANjA: II BAZAR UNIKATA

Drugi Bazar Unikata je projekat nastao u saradnji sa  proizvođačima unikatnih ukrasnih predmeta, nakita i suvenira sa željom da se svim zainteresovanima predstavi ponuda na jednom mjestu.  Raznovrsnost ponude je bila upotpunjena  interakcijom sa samim umjetnicima.

Među predstavljenim proizvodima našli su se predmeti rucne izrade za ukras doma, kao i nakit. Široka paleta aksesoara je zadovoljila i najzahtjevnije pripadnice ženskog pola.

Svi ljubitelji unikatnih predmeta i suvenira bili su u prilici da na jednom mjestu vide neobične, ručno rađene tvorevine iz cijele Crne Gore i regiona. Posjetioci Bazara upoznali su se sa najrazličitijim dizajnima od nakita, torbi, slika, suvenira. Ljubitelji nakita, ukrasa za kucu i jedinstvenih aksesoara su imali siroku ponudu i pregrst korisnih informacija o samom procesu izrade i upotrijebljenih materijala. 

I sami izlagači su glasali između sebe, pa je za najljepši  štand od strane njih, proglašen  štand Glavičić Slavice i njena “Šarena radionica”. 

Veliki broj posjetilaca još jednom je potvrdio uspješnost manifestacije, koja je svojim motom: Unikatne boje Bazara!, obojila naš grad.

Galerija

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me