Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: HARIBO ZUJANjE SA NINOM PETKOVIĆ

Dvadeseti novembar se obilježava kao Svjetski dan djeteta i rođendan UN-ove Konvencije o pravima djeteta. Ovaj važan dan je obilježeni sjajnim programom i u tržnom centru “Bazar”, u prostorijama dječije igraonice “Zujalica”. Zabavni program “Haribo zujanje sa Ninom Petković” je održan 20. novembra u 19h.

Sa našim najmlađim i najvjernijim posjetiocima družila se Nina Petković koja uz svoje „Priče sa tavana“ i „Haribo“ poklone održala odličnu zabavu. Ovaj album popularne pjevačice zamišljen je da doprinese muzičkoj edukaciji djece uzrasta od dvije do deset godina, pa je upravo to bio i naš cilj. Nina je uz muziku i performanse učinila i ovaj dan posebnim svim mališanima.

Najznačajniji dokument za prava djeteta je Konvencija o pravima djeteta, koju je usvojila Generalna skupština Ujedinjenih nacija 1989. godine, a gotovo sve zemlje na planeti su se dogovorile da prava sadržana u njoj pretoče u svoje pozitivne zakone. O značaju ovog datuma svjedoči činjenica da ga obilježavaju sve značajne institucije koje se bave djecom kroz razne kampanje, projekte i akcije, pa i vaš omiljeni porodični tržni centar “Bazar.

Fotografije sa dešavanja možete pogledati na sljedećem linku: Galerija

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me