Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: I BAZAR FASHION NIGHT

DEŠAVANjA: I BAZAR FASHION NIGHT

Tržni centar “Bazar” sinoć je po prvi put organizovao manifestaciju “I Bazar Fashion Night”.

U okviru ovog modnog događaja, TC “Bazar” je predstavio kolekcije modnih brendova čiji se butici nalaze u okviru ovog objekta.

Mali manekeni “ZU Models” i “Mondaine Models” oduševili su publiku noseći garderobu “Topolina” i “Kids land”-a i izmamili osmijehe i aplauz posjetilaca.

Za one nešto starije, “Bazar” je predstavio kolekcije brendova “Rifle”, “Exterra” i “Paradiso”, koje su nosili manekeni modne agencije “Mondaine Models”, kao i zaštitna lica “I Bazar Fashion Night”-a, crnogorske manekenke Nataša Đurović, Manja Gazivoda i Maja Maraš.

Za šminku i frizuru manekena pobrinuo se salon “Glam by Kenan”.

U pauzama između revija nastupila je crnogorska pop pjevačica Andrijana Božović i izvela svoje hitove „Novi dan“ i „Moja željo najveća“. 

Nakon Andrijane, pjevala je njena koleginica Nina Petković. Pjevačica iz Tivta posjetioce je podsjetila na jednu od svojih posljednjih pjesama „Talas i brod“, kao i obradu pjesme „Lažljiva“, hita Marine Perazić.

“Prvi Bazar Fashion Night” okupio je brojne poznate ličnosti iz naše zemlje. 

Bili su tu kreatori Nada Kadović Koljenšić, Lazar Ilić, Jelena Roganović Đurić, glumac Slavko Kalezić, pjevači Nina Žižić i Dado Đurović, TV lice Dušica Vugdelić...

Galerija...

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me