Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: DANI VINA I MUZIKE

DEŠAVANjA: DANI VINA I MUZIKE

Tržni centar Bazar prethodna dva dana je bio najveselije mjesto u gradu. Dani vina i muzike okupili su veliki broj građana. Svi posjetioci su bili u prilici da degustiraju vrhunska vina domaće i regionalne proizvodnje. Centrom se širio miris vina-crnog, bijelog, rose-a. Poseban doprinos atmosferi dali su muzika i ples.

Prisutni su uživali u salsa i tango, klasičnim i modernim koreografijama Vlada Vulanovića sa Danijelom Vukadinović i Nikolinom Ceković.

Zvuci klasične i zabavne muzike odjekivali su Bazarom i dodatno zagrijali predprazničnu atmosferu. Neobična kombinacija je otvorila muzički dio, i to studenti muzičke akademije sa Cetinja Igor Pejović-violina, praćena harmonikom odnosno Dinom Beharovićem.

Nakon njih uživali smo u izvođenju učenika srednje muzičke škole „Vasa Pavić“, na gitari Stefan Kostić, violini Emrah Lekić i klavijaturi Milan Bukilić, jednog od učesnika šou programa „X factor“, koji nas je takođe oduševio i svojim vokalnim sposobnostima.

Nacionalno udruženje Somelijera okupilo je veliki broj izlagača koji su svim građanima osim degustacije bili na raspolaganju za sve informacije o svojim vinima, pa je manifestacija pored zabavnog imala i edukativni karakter.

Mi nastavljamo sa prazničnim veseljem... pridružite nam se.

Vaš Bazar

Galerija...

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me