Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: NOVOGODIŠNjA FEŠTA

U susret Novoj godini tržni centar „Bazar“ organizovao je veliku Novogodišnju Feštu. Cjelodnevni program okupio je veliki broj kako učesnika, tako I posjetioca. Na bini su se smjenjivali talentovani solisti, igrači, glumci, recitatori, sportisti iz svih gradova Crne Gore.

Uživali smo u muzici hora “Zvjezdice” i nevjerovatnih solista Lare Šćekić, Jovana Aleksića, Iskre Zeković, Selme Hrapović, Mirjane Popović i Maše Vujadinović. Kulturni centar „Beauty“ oduševio je prisutne svojim koreografijama, ali I malim manekenima.

Mali profesionalci na pisti bili su i članovi škole manekena “ZU models”. Plesnim performansom su  nas razdrmali i polaznici plesne škole “Diva” iz Podgorice I umjetničkog centra “Luna” iz Nikšića. Najmlađi stanovnici prijestonice, iz školice “Čarolija” pokazali su svoj talenat u muzici, plesu, recitacijama I kreativnoj radionici.

U sportsko-zabavnom dijelu predstavili su se Smart Gym, zumba za djecu sa Jovanom Mihaljević, kao I dancehall formacije Nikoline Ceković. 

Mališani predškolske ustanove „Maša“  zadivili su prisutne plesom, kako modernim, tako I tradicionalnim i muzičkim talentom.

Posebne ovacije najmlađih posjetioca dobili su glumci Davor Dragojević, Dijana Dragojević i Sejfo Seferović za predstavu “Deda Mraz”. Mališani su odlično prihvatili pozive na scenu i sa ponosom i sami bili učesnici predstave.

Na kraju je uslijedilo neizbježno fotografisanje sa Deda Mrazom.

Naše najmlađe i najvjernije posjetioce očekuje još jedna novogodišnja proslava 27. decembra u “Zujalici”.

Galerija

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me