Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: ODRŽANI DANI PRIRODNE MEDICINE

Tržni centar "Bazar", u saradnji sa "Institutom za Prirodnu Medicinu", je organizovao 10. i 11. maja manifestaciju "Dani prirodne medicine".

Ideja manifestacije je predstavljanje cjelokupne ponude ljekovitih proizvoda dobijenih na prirodnoj bazi koji se mogu naći u Crnoj Gori.

Učesnici su na svojim štandovima predstavili razne prirodne ljekovite proizvode koji su namijenjeni liječenju, uklanjanju i sprečavanju raznih čestih bolesti, problema i smetnji u zdravlju. Na štandovima su se moli naći razni čajevi, melemi, sapuni, ljekovi, ulja, organski proizvodi, sokovi, likeri... Ljekovito bilje pokazalo se djelotvornim u liječenju i ublažavanju mnogih bolesti, poput astme, alergije, karcinoma, ekcema, hormonalnih poremećaja, migrene, artritisa, hroničnog umora, depresije, nesanice...

Pored brojnih izlagača, u okviru "Dana prirodne medicine" su organizovane besplatne prezentacije od strane stručnih osoba iz ove oblasti.

U subotu, 10. maja u 12h je organizovana prezentacija "Upoznajte svijet aromaterapije", koju je održala Ana Prenkić, aroma-terapeut.

U nedjelju, 11. maja u 12h je organizovana prezentacija "Najbolje metode i tehnike prirodnog liječenja", koju je održao Zdravko Vučinić, specijalista prirodne medicine.

Za najljepši štand po mišljenju izlagača je izabran štand Dragice Mirjačić, koja je predstavila prirodne ljekovite proizvode od drenjina, kao što su likeri, sirupi, sokovi, kompoti, džemovi...

Galerija

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me