Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: I SAJAM MATURA

Tržni centar “Bazar” je 12. i 13. aprila organizovao “I Sajam Matura”. Ideja manifestacije, koja se prvi put održava u Crnoj Gori, je pružanje mogućnosti polumaturantima i maturantima da se na jednom mjestu upoznaju sa širokom ponudom svega što je neophodno za pripremu za važnu noć - Matursko, tj. Polumatursko veče - svečane haljine, obuća, frizura, šminka, nakit...

Sve zainteresovane djevojke mogle su pronaći idealnu svečanu haljinu za Polumatursko ili Matursko veče. „Fashion Cattaro“ iz Kotora su predstavili kolekciju inspirisanu Grčkom i glamurom 30-ih godina. Maturantkinje su imale priliku da vide samo dio kolekcije haljina brenda „Sherri Hill“, kreatorke Milene Đurđić, Kenana Osmanaja ili „Ekskluzivnih haljina“ iz Podgorice. Neizbježan dio „I Sajma Matura“ bio je i fotograf Sergej Zabijako – „Promo Montenegro“ koji je fotografisao sve prelijepe maturante i bio na raspolaganju za zakazivanje maturantskih foto sesija po promotivnim cijenama.
Modni dodaci su upravo ono što odabranu odijevnu kombinaciju čini potpunom, pa se tako u „Bazar“-u mogao naći i svečani nakit, kao i razni neophodni aksesoari. Svoje elegantne komade predstavili su „Lucciano“, „Valentini Spose“, „Modni detalji“, kao i unikati „Tij-art“ by Tijana Begović, „BM“ by Bojana Mitrović, Katarina Zlajić i „Unikatni nakit Ema“ by Ema Nuković. Obuću za ovu posebnu priliku predstavio je brend „Paradiso“ i “Fashion Cattaro”.
Maturske večeri ne mogu proći bez šminke i frizure, pa su tako maturantima na raspolaganju bili i timovi frizera i kozmetičara. Potpuno besplatno je omogućena proba šminke i frizure kod Kenana Osmanaja i njegovog tima - „Glam by Kenan“, kao i kod Biljane Mihaljević „Believe by Biljana“. Obezbijeđen je i popust za sve one koji su u toku sajma zakazali njihove usluge. Salon „Beauty room“ je obezbijedio besplatnu uslugu lakiranja trajnim lakom i paket povoljnosti, a kompanija „Avon“ predstavila svoje najnovije proizvode.

GALERIJA

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me