Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: III BAZAR UNIKATA

DEŠAVANjA: III BAZAR UNIKATA

Treći Bazar Unikata je održan u tržnom centru “Bazar”, u subotu 26. i nedjelju, 27. aprila. Sajam je okupio 24 izlagača, koji su u okviru štandova predstavili svoje ručno rađene proizvode.

Projekat nastao u saradnji sa  proizvođačima unikatnih ukrasnih predmeta, nakita i suvenira sa željom da se svim zainteresovanima predstavi ponuda na jednom mjestu.  Raznovrsnost ponude je bila upotpunjena  interakcijom sa samim umjetnicima.

Među predstavljenim proizvodima našli su se predmeti ručne izrade za ukras doma, kao i nakit. Svi ljubitelji unikatnih predmeta i suvenira bili su u prilici da na jednom mjestu vide neobične, ručno rađene tvorevine iz cijele Crne Gore i regiona. Posjetioci “Bazar”-a upoznali su se sa najrazličitijim dizajnima od nakita, torbi, slika, suvenira. Ljubitelji nakita, ukrasa za kuću i jedinstvenih aksesoara su imali široku ponudu i mnogo korisnih informacija o samom procesu izrade i upotrijebljenih materijala.

I sami izlagači su glasali između sebe, pa je za najljepši  štand po njihovom mišljenju, proglašen štand Ivane Banović i njen “Handmade Decoupage”.

Veliki broj posjetilaca još jednom je potvrdio uspješnost manifestacije, koja je svojim motom: Unikatne boje Bazara!, obojila naš grad.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me