Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: DAN ZALjUBLjENIH u BAZAR-u

Tržni centar „Bazar“ obilježio je i proslavio 14. februar-Dan zaljubljenih...

Svi posjetioci uživali su u prijatnoj atmosferi, popustima i poklonima za one koji su učestvovali u našim igrama. U posebnom „Kutku za zaljubljene“ mogli su se fotografisati ili ostaviti ljubavnu poruku na „Zidu ljubavi“.  Pobjedničku poruku („Ljubav je kad volite iste knjige.“) napisala je Marieta Boričić i osvojila profesionalni mini book fotografa Igora Milića.

Parovi su bili u prilici da zavrte „Točak ljubavi“  i osvoje vrijedne nagrade...

Tako su večeru za dvoje u „Buzz caffe“-u već sinoć iskoristili Anđela Radović i Orlandić Vasilije.

Par muških i ženskih „Rifle“ farmerica osvojili su Novosel Jelica i Tufegdžić Željko, majicu „Exterra“ i kapu marke „Caan“ Aleksandra Krivokapić i Žarko Vujisić.

U novoj posteljini iz „Okova“ uživaće Milena Bulatović Lero i Dražen Lero. Radulović Miloša i Mariju „Okov“ je nagradio kristalnim čašama za vino.

„Točak ljubavi“ Slavku i Mileni Luković zaustavio se na polju „Narodne knjige“, pa su tako osvojili dvije knjige, a romantične plišane igračke iz „Kids land“-a dobili su Anton i Darija Turin.

„Cosmetics“ market i „Bla- Bla shop“ nagradili su Koćalo Koviljku i Branka, kao i Nikolinu Raičković i Mihaila Vukovića. 

„BM nakit“ i „Caan“ obezbijedili su nagrade za dame i muškarce, a sreću da ih osvoje imali su Radunović Željko i Rajna, kao i Kaluđerović Bojana i Branko.

Priliku da se zaslade tortom iz „Aninog medenog kutka“ imaće Mirko i Zorica Aćimić.

Jednodnevnim izletom za Mostar turistička agencija „Millenium“ nagradila je Stjepčević Jelenu i Milorada, a za Dubrovnik Nišavić Gojka i Nevenu.

Osim sjajnih nagrada i posebnih popusta u „Buzz caffe“-u posjetioci „Bazara“ uživali su u muzici mladog pjevača Milana Bukilića.

Nagradili smo i učesnike facebook takmičenja...

Pobjedničku fotografiju nagradnog konkursa  „Ljubav je...“ poslala je Dijana Bešović i osvojila putovanje za dvoje „In travel“ agencije u Ohrid od 01. do 04. maja.

Najkreativniji odgovor, na pitanje „Šta je to ljubav?“, dao je šestogodišnji Pavle Lalić i osvojio mjesečnu ulaznicu u igraonicu „Zujalica“, kao i poklon iznenađenja.

„Bazar“ je ovim programom nagradio sve zaljubljene koji su naši redovni posjetioci, ili će motivisani nagradama to postati...

Fotografije možete pogledati na linku: Dan zaljubljenih u Bazaru

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me