Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: ODRŽAN MEĐUNARODNI DAN DJECE


Povodom Međunarodnog dana djece, 01. juna u 20h tržni centar „Bazar“ i dječija igraonica „Zujalica” su organizovali zabavni program za najmlađe posjetioce.

U cilju obilježavanja ovog datuma svi prisutni su uživali u bogatom zabavnom programu.

Anja Jovanović, Jovan Aleksić, Selma Hrapović i Mia Jovanović su publici predstavili svoje pjesme, dok su članovi Kulturnog centra “Beauty” predstavili zanimljive plesne koreografije. Pored plesa i pjevanja, Maša Vukoslavović i Sara Ražnatović su pokazale svoje talente u sviranju flaute, tj. violine. Manekeni škole “ZU Models” su kao pravi profesionalci predstavili novu kolekciju brenda “BLU KIDS”. Za kraj ovog druženja su svi prisutni igrali poznatu koreografiju uz pjesmu ”Pačiji ples”, zajedno sa Paja Patkom.

Međunarodni dan djece se slavi u mnogim zemljama 01. juna svake godine. Zvanično je 01. jun usvojen kao Međunarodni dan djece u međunarodnoj zajednici 1950. godine. Uobičajeno je da se na ovaj dan govori o pravima djece i njihovoj dobrobiti, kao i da se organizuju dešavanja namijenjena deci. U okviru proslava, posebno se ovog dana pominju prava djece na život u miru, pravo na zdravstvenu zaštitu kao i na skladan razvoj.

Galerija

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me