Bazar

    

Font Size

Cpanel

FOTO KONKURS: VODE CRNE GORE

FOTO KONKURS: VODE CRNE GORE

Povodom obilježavanja „Svjetskog dana voda“  tržni centar „Bazar“  je u saradnji sa glavnim sponzorima projekta, „Bla Bla Shop“-om i „MTEL“-om organizovao foto konkurs na temu „Vode Crne Gore“. Dvadeset fotografija sa najvećim ukupnim brojem like-ova, sa facebook stranice i profila "Bazar"-a izloženo je u okviru foto-izložbe „Vode Crne Gore“.

Svi posjetioci su, 22. marta, u periodu od 10h do 14h mogli na licu mjesta da glasaju za njima najljepšu fotografiju. Upravo uz pomoć glasova publike tročlani stručni žiri, fotografi - Aida Kajabegović Dizdarević, Miloš Ćetković i Igor Milić izabrali su dvije najbolje fotografije.

- Prvo mjesto i muzičku liniju Pioneer EM-11, koju poklanja „Bla Bla Shop“, osvojila je fotografija pod rednim brojem 43 koju nam je poslala Jovana Boričić – Cijevna-vodopad.

- Drugo mjesto i mobilni telefon Alcatel Pixi, koji poklanja „MTEL“, osvojila je fotografija pod rednim brojem 82 koju nam je poslala Janja Pečurica – Skadarsko jezero.

Pozivamo sve zainteresovane da posjete foto-izložbu „Vode Crne Gore“ sa fotografijama dvadeset finalista koje predstavljaju dio prirodnog bogatstva Crne Gore. Izložba će trajati do 28. marta.

Uručenje nagrada za I mjesto,  II mjesto i ostale finaliste će biti organizovano u ponedjeljak, 24. marta u 20h, u tržnom centru „Bazar“.

 

Fotografije sa uručenja nagrada možete pogledati u albumu: Vode Crne Gore-Uručenje nagrada.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me