Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: NAŠI TALENTI - II KRUG

DEŠAVANjA: NAŠI TALENTI - II KRUG

Drugi krug takmičenja “Naši talenti” održan je 9. marta u tržnom centru “Bazar”. U ovom krugu, stručnom žiriju i publici su se predstavili talentovani učenici osnovnih škola „Maksim Gorki“ i „Milorad Musa Burzan“. Recitovanje, ples, sviranje, gluma, pjevanje su kategorije u kojima su se takmičili izabrani talenti, a jedna od učesnica je predstavila i svoje origami figure.

Žiri u sastavu: Dijana Dragojević – glumica Gradskog pozorišta, Nina Petković – pjevačica, Svetlana Raičković – profesor muzike, kompozitor i estradni umjetnik i Anđela Šćekić – profesor plesa u školi „Beauty“, je imao težak zadatak da izabere šest učesnika koji su prošli u sljedeći krug. Po njihovom mišljenju, šest najtalentovanijih učesnika su bili:

1. Čurović Veljko – recitacija; OŠ „Milorad Musa Burzan“

2. Perazić Luka – violina; OŠ „Milorad Musa Burzan“

3. Musić Tea – flauta; OŠ „Milorad Musa Burzan“

4. Ćoso Nikolina – origami figure; OŠ „Milorad Musa Burzan“

5. Šoć Nađa – pjevanje; OŠ „Maksim Gorki“

6. Vučinić Jana – ples; OŠ „Maksim Gorki“

Takmičenje “Naši talenti” ima za cilj druženje, zabavu i podsticanje talentovane djece na javne nastupe. I ovoga puta svi učesnici, žiri i publika su se odlično zabavili. Prijatelji, porodica i nastavnici škola pružili su značajnu podršku učesnicima.

„Naši talenti“ je projekat koji organizuje tržni centar „Bazar“, u saradnji sa Opštinom Glavnog grada, i koji će se učestvovanjem ostalih škola nastaviti kako bi došli do velikog finala i predstavljanja najtalentovnije djece iz osnovnih škola. 

Fotografije: Naši talenti - II krug

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me