Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: III BAZAR MEDA

Treći Bazar Meda je оrganizovan je u subotu i nedjelju, 08. i 09. novembra u tržnom centru Bazar.

Organizatori sajma su tržni centar Bazar i Udruženje Pčelara Podgorice. Izlagači su posjetiocima predstavili bogatu ponudu različitih vrsta meda: bagremov, lipov, cvjetni ili suncokretov, a u ponudi su se mogle naći mješavine na bazi meda, propolis, polen, vosak, kozmetički preparati, medovača i još mnogo toga.

Građani su u toku ova dva dana bili u prilici i da degustiraju proizvode i upoznaju se sa njihovim dobrobitima. Značaj meda za zdravlje i ljepotu poznat je vjekovima, a neki ga čak nazivaju najvećim darom prirode.

Bazar je proteklog vikenda bio idealno mjesto za sve ljubitelje ovog dragocjenog proizvoda. Poznatiji i oni manje poznati, sa kraćom ili dužom tradicijom, profesionalci iz ove oblasti prezentovali su svoj rad i ponudu posjetiocima, kroz interakciju sa njima.

Med je poznat kao omiljena poslastica u Crnoj Gori i gotovo da nema domaćinstva koje ne uživa u svima poznatom ukusu meda i priganica. Upravo priganice ili bakin kolač svi posjetioci Bazara mogli su probati u kafe-restoranu Buzz po promotivnim cijenama.

Blagotvorna su dejstva meda po zdravlje, ali i ljepotu, pa su tako posjetioci na sajmu mogli pronaći ljekovite proizvode na bazi meda: ljekove za grlo, glavobolju, kožu, kreme protiv bora, opekotina, akni...

Za najljepši štand na sajmu "III Bazar meda", po mišljenju izlagača, je proglašen štand Bojanović Milana.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me