Bazar

    

Font Size

Cpanel

ODRŽAN VELIKI HALLOWEEN MASKENBAL

U organizaciji tržnog centra Bazar i dječije igraonice Zujalica, je održan Veliki Halloween maskenbal u navedenom tržnom centru. Na maskenbalu je učestvovalo preko 40 dječaka i djevojčica uzrasta od 0 do 13 godina.

 

Uz odlične maske, šarene kostime i dobro raspoloženje, svi prisutni su se sjajno proveli. Publika je ovacijama pozdravila svakog takmičara koji je predstavio svoju masku, a scenografiju su krasile brojne bundeve koje su djeca rezbarila u toku prethodne nedjelje u Zujalici. Uz bundeve, Halloween muziku, zombije, vještice, mumije… smo proslavili ovaj praznik koji ćemo obilježavati u Bazaru i narednih godina kako bi još jednim povodom obezbijedili sjajnu zabavu za veliki broj djece i odraslih.

Žiri je imao težak zadatak da izabere tri maske koje će biti nagrađene. Njihov izbor za III mjesto je bio Podvornik Filip, tj. simpatična bundeva. II mjesto je osvojila vještica Sofija Vujačić, a pobjednik ovogodišnjeg Halloween Maskenbala i nagradu za I mjesto je osvojila opasna vještica Ina Radunović. 

Pored fenomenalnih maski, zabavni program su uljepšali mladi pjevači Selma Hrapović i Anja Jovanović, kao i drugari iz Kulturnog Centra Beauty. Pored sjajnih pjevača, manekeni ZU Models, škole manekenstva iz Zujalice su u okviru revije, predstavili nove kolekcije brendova Kids Land i Topolino.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me