Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: II BAZAR ŠKOLICA ZA DJECU

Sajam "II Bazar školica za djecu" održan je 13 i 14 septembra u Tržnom centru „Bazar“. Na sajmu se predstavio veliki broj školica za djecu iz raznih oblasti: „Derbi“, „Energy gym“, „Iskra“, „Škola glume Petra Pejakovića“, „Helen Doron“, „Double L“, „Primathema“, „Cambridge“, „Smart gym“, „Select“, „Zu models“, „Recreativo“, „Minjina zujalica“, „Edukativni centar Genius“, „Kreativna školica“. 

Djeca su mogla besplatno da pohađaju zanimljive radionice matematike, koje su organizovali profesori škole „Primathema“, kao i časove engleskog škole „Double L“.

I ostali učesnici su ponudili prisutnim mališanima demo časove, ali i dali sve neophodne informacije o radu škola.

Povodom ovog sajma u „Zujalici“ je održan Mini turnir u košarci i fudbalu.

I mjesto u fudbalu osvojili su Marko Matanović i Nenad Krivokapić, II mjesto Nikola Krivokapić i Stefan Radunović, II mjesto Aleksa Mugoša i Nemanja Krivokapić.

U košarci je I mjesto pripalo Vuku Zarubici i Aleksi Mugoši, II mjesto Milošu Blagojeviću i Benjaminu Šabotiću, a III Amaru Muriću i Stefanu Radunoviću.

Najbolji sportisti dobili su diplome, a prvoplasirani i simbolične nagrade za pokazani talenat.

Ovim dešavanjem Tržni centar „Bazar“ je ponovo počeo sa dobrom tradicijom - velikim brojem dešavanja za djecu i odrasle koji čine centar mjestom porodičnih okupljanja.


Vaš Bazar

 

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me