Bazar

    

Font Size

Cpanel

ODRŽAN IV ANTICO BAZAR

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je tržni centar „Bazar“ u saradnji sa „Crnogorskim udruženjem kolekcionara“, organizovao sajam antikviteta i kolekcionarstva „IV Antico Bazar“, 27,28, i 29. novembra.

Izložba starina, umjetničkih predmeta i predmeta kolekcionarstva, je naišla na pozitivne komentare posjetilaca. Na sajmu su se predstavili kolekcionari iz Crne Gore, a  podržali su ih i kolege iz Albanije i Srbije. Svi zainteresovani posjetioci su imaju priliku da razgledaju, ali i da nabave razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva - filatelije (poštanske marke i poštanska istorija...), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake...), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrijednosni papiri...), starog oružja (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače...)...

Na sajmu “IV Antico Bazar” su se takođe mogli vidjeti i stari satovi, nakit, knjige, antikvarni i stilski namještaj, umjetničke slike i grafike, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Sajam predstavlja odličnu priliku da se ljudi edukuju i razmjene iskustva o bavljenju ovom vrstom hobija, ali i da se upoznaju sa značajem ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije. Na taj način ova i slične manifestacije, između ostalog, pomažu očuvanju  kulturnog i umjetničkog blaga naše zemlje.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me