Bazar

    

Font Size

Cpanel

SVJETSKI DAN SPORTA - II DJEČIJA OLIMPIJADA

Tržni centar „Bazar“ je obilježio Svjetski dan sporta - 25. maj, sa ciljem promocije pozitivnog stava prema fizičkim aktivnostima, kao osnovnom preduslovu zdravog i aktivnog načina života.
Najmlađi učesnici oprobali su se u Drugoj Dječijoj Olimpijadi i to u dvije grupe, za djecu od 4 do 6 godina i od 6 do 8 godina. U prvoj grupi za najkraće vrijeme poligon svestranosti je prešao Filip Bošković, drugo mjesto osvojio je Dženan Rastoder, a treće Emir Ramčilović. Prvo mjesto u starijoj grupi pripalo je Pavlu Fuštiću, drugo Erisu Muratoviću, i treće mjesto dijele Lana Rakočević i Una Stanković.
„Druga Dječija Olimpijada“ je organizovana u saradnji sa klubom „Energy gym“ čiji su profesori fizičke kulture vodili računa o regularnosti takmičenja, a „Haribo“, „Algida“, „Yippy“, igraonica „Zujalica“ i „Energy gym“ su nagradili sve učesnike.

Sport je univerzalno sredstvo razumijevanja i saradnje među ljudima u cilju fizičkog i duhovnog vaspitanja, vitalnosti i zdravlja, socijalnih odnosa i stavova, kao i unapređenja kvaliteta života. Svjetski dan sporta je zato najznačajnija i najmasovnija međunarodna manifestacija sporta i sportske rekreacije. 

Naš cilj je i ovoga puta ispunjen, jer smo uspjeli motivisati djecu i njihove roditelje na uključivanje u sportske aktivnosti organizovane povodom 25. Maja – Svjetskog dana sporta
 
Vaš Bazar
 

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me