Bazar

    

Font Size

Cpanel

UDOMLjAVANJE PASA I MAČAKA

Na velikom parkingu ispred tržnog centra "Bazar", je 01. jula u 19h održano humanitarno-donatorsko druženje, pod nazivom "Dan udomljavanja pasa i mačaka".

U realizaciji ovog divnog skupa pomogli  su Društvo za zaštitu životinja „RUKA-ŠAPI“, tržni centar „Bazar“, „Expo commerce“, „Friskis“, „Haribo“ bomboni, „Algida“, „Nestle“,  igraonica „Zujalica“ i mali manekeni modne agencije „Zu Models“.

Ideja manifestacije je promocija udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca, kao i upoznavanje javnosti sa radom Društva za zaštitu životinja „RUKA-ŠAPI“.  

Veliki broj ljubitelja životinja odazvao se akciji, jer im je ponuđena mogućnost da usvoje ljubimca i time doprinesu rješavanju problema nevlasničkih ljubimaca na ulicama Podgorice, na najhumaniji način.

U revijalnom dijelu programa, klinci su se družili sa maskotama, preslatkim štencima i uživali u zabavnom programu.

Veliki odziv građana i  volontera koji brinu o napuštenim životinjama, pokazali su da su ovakve i slične akcije potrebne kako bi se podigla svijest o odgovornom vlasništvu i popularizaciji najhumanijeg oblika pružanja utočišta psima i mačkama – udomljavanjem.

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me