Bazar

    

Font Size

Cpanel

BLOG 28: Vodič kroz sniženja

 

Ljeto se polako završava, avgust ulazi u svoje poslednje nedjelje i osim godišnjih odmora postoji još jedan veliki razlog za radost. Naime, svi kupoholičari dobro znaju da se u izlozima svojih omiljenih radnji već može ugledati crveni natpis koji najavljuje ljetnju rasprodaju.

U nekim radnjama možete kupovati stvari iz proljećnih i ljetnjih kolekcija po upola nižim cijenama. U slučaju da nemate vremena da sami prošetate i pogledate koje se akcije trenutno odvijaju i koliki su popusti u pitanju, Tržni centar Bazar se potrudio da to uradi za vas.

Okov daje do 37% popusta na artikle iz aktuelog akcijskog kataloga.

U Hitu se pominje popust od 30% do 50%, ali on obuhvata veći dio aktuelnih modela.

Brendovi u skopu Rifle-a (Please, Imperial, Dixie, U.S. Polo...) daju 60% popusta na staru kolekciju, a 50% popusta na sve artiikle iz nove kolekcije. Ako imate vremena i volite neki od ovih brendova, kao što to čini pola Podgorice, ne zaboravite da požurite u šoping prije nego što se najbolje stvari razgrabe.

U Paradiso radnji je takođe počelo zvanično sniženje od 30% do 50% popusta na sve artikle, uključujući obuću, kožnu galanteriju i većinu aksesoara.

Za sve dame koje vole dobar donji veš, butik Lisca daje popust od 50% na većinu svojih artikala iz stare i nove kolekcije.

Bla – Bla multiedia shop daje popust od 30% na pojedine artikle. Uglavnom su u pitanju određeni modeli na flajerima Tehno Plus-a.

Narodna knjiga, kao i obično, rano počinje sa akcijama i trenutno je aktuelna ponuda 3 knjige za 9,99€. Tamo možete kupiti i školski pribor, udžbenike i lektire za osnovce.

Kids Land daje do 50% popusta na kolekciju proljeće/ljeto 2015.                    

U Exterri je prije mjesec dana počela velika sezonska rasprodaja. Možete naći fenomenalne komede odjeće snižene i do 50%.

Cosmetics spada u radnje koje nude velike popuste i pre nego što se ljetnja sniženja zahuktaju. Tamo uvijek treba svratiti, jer nikad se ne zna na šta možete naići.

U Topolinu – butiku za naše najmlađe  možete naići na modele snižene i do 70%.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me