Bazar

    

Font Size

Cpanel

U ZEMLjI SNOVA - MILA MILIĆEVIĆ OSVOJILA I MJESTO

I MJESTO: MILA MILIĆEVIĆ

Foto konkurs U zemlji snova… je organizovan u tržnom centru Bazar sa namjerom da podstakne sve roditelje da kroz igru i zabavu sa svojom djecom, predstave svoju kreativnost. Stiglo je mnogo fotografija, ali su njih 13 predstavljene u okviru istoimene izložbe, poštujući sva pravila foto-konkursa.

Predivne fotografije smo mogli pogledati u Bazar-u, gdje su bile izložene od 12. do 20. novembra. Upravo na Svjetski dan djece, 20. novembar smo proglasili najljepšu fotografiju. Za izbor najljepše tri fotografije nam je pomogao stručni žiri, koji su činili profesionalni fotograf Maja Milošević, generalni sponzor Miloš Janković kao i Lidija Bojić, marketing menadžerka Expo Commerca. Nagrade su obezbijedili Haribo, Zujalica, Buzz caffe, Kids Land, Bazar, Joy Toy i Maja Milošević - fotograf.

Za najkreativniju fotografiju i osvojeno prvo mjestožiri je izabrao preslatku Milu Milićević koja se u svojim snovima popela na mjesec uz pomoć roditelja, Ivane i Danila Milićević.

Drugo mjesto za kreativnost i ideju su osvojili  Filipa i Aleksa Kosović, kojoj su roditelji Milica Čabarkapa i Andrija Kosović u toku sna omogućili da uživa omogućili da uživaju u divnoj večeri.

 II MJESTO: FILIPA i ALEKSA KOSOVIĆ

Za treće mjesto i još jednu predivnu bebu je izabrana Elena Bulatović, čiji su roditelji Anabela i Aleksandar Bulatović u toku njenog sna, poželjeli da ima krila leptira.

III MJESTO: ELENA BULATOVIĆ

Zahvaljujući ideji tržnog centra Bazar, a mašti i kreativnosti roditelja, svi smo uživali u predivnim fotografijama. Iako je žiri morao da donese tešku odluku, jednoglasno potvrđujemo da su sve fotografije zaslužile da osvoje prvo mjesto.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me