Bazar

    

Font Size

Cpanel

Ideatex home decor

Postojanje naše firme na tržištu, prije svega zavjesa i ostalih materijala koje oplemenjuju dom, počinje 2000.godine, najprije kao mala krojačka radnja sa zaposlenima koji su ujedno i vlasnici.

Dakle, porodična firma koja napreduje i pozicionira se zajedno sa ukupnim prosperitetom zadovoljih potrpšača, što je zapravi i bio naš jedini marketing predhodnih godina. Svakodnevni rad na unapređivanju usluga potpomognut od strane onih koji nas posjećuju često stvara specijalan odnos između nas i kupaca naših proizvoda i usluga. Nudimo veliki broj modela zavjesa i dekorativnog platna koje uvozimo iz nekoliko evropskih zemalja, tako sastavljajući mozaik modernog i tradicionalnog dezena s kojim će Vaše prostorije dobiti novi sjaj.

Osim toga kod nas možete pronaći i proizvode poput: posteljine, tepiha, prekrivača, peškira, garnišni . . .i sve to u širokom spektru. Kvalitet i pristupačne cijene je ono što mi potenciramo, “TAC”, “LINEA ORO”, “GERSTER”, samo su neki od brendova koje kod nas možete pronaći. Ne možemo a da ne naglasimo i profesionalne usluge šivenja materijala kao naše glavno "oružje". “Vukčević Home DOO”, i novootvoteni objekat "Ideatex home decor" sa zaposlenima koji isčekuju Vaš dolazak, upućuje Vam poziv da nas posjetite bez obzira na to da li vam je potreban neki proizvod iz naše ponude.


Tel: 020/220-232

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me