Bazar

    

Font Size

Cpanel

Narodna knjiga

Kompanija „NARODNA KNJIGA“ osnovana je 2000. godine u Podgorici. Početak rada se zasnivao na distribuciji i prodaji knjiga, a kako se tržište postepeno mijenjalo a naši afiniteti počeli usmjeravati na zahtjeve i zadovoljenje kupaca, odlučili smo da počnemo i sa izdavaštvom. Za više od deceniju postojanja, objavili smo oko 200 naslova kao izdavači i isto toliko kao siuzdavači sa izdavačkom kućom „Mono i manjana” iz Beograda, od kojih je stotinjak u pripremi.

Poznati smo kao učesnici svih značajnijih sajmova i književnih manifestacija u okruženju.

U okviru naše kompanije posluje i veleprodaja sa impozantnim brojem naslova sa više govornih područja. Sarađujemo sa osnovnim i srednjim školama u Crnoj Gori, kao i sa bibliotekama i knjižarama.

U maloprodajnoj mreži, u knjižarama u Podgorici i Nikšiću, mogu se kupiti kako naša, tako i izdanja ostalih izdavačkih kuća iz regiona, a sve to uz ljubazno osoblje i u prijatnim abijentima. Takođe, u slučaju da traženo izdanje trenutno nemamo u ponudi, uvijek postoji mogućnost da knjigu nabavimo.

Danas je „NARODNA KNJIGA“ jedna od najuglednijih izdavačkih kuća u Crnoj Gori. U našoj biblioteci se mogu naći djela renomiranih domaćih, kao i prevodi svjetski poznatih autora. Poseban akcenat stavljamo na izdanja školske lektire od prvog do devetog razreda reformisane škole, po planu i programu Zavoda za školstvo Crne Gore, gdje smo, na polju dosadašnjeg izdavaštva, napravili najveći pomak.

Pored školske lektire, i ostalih naših izdanja, prvenstveno beletristike, uspjeh nije izostao ni objavljivanjem Sabranih djela Lava Nikolajeviča Tolstoja u 15 tomova. Ovo izdanje, prvenstveno je namijenjeno bibliofilima ali i svim poštovaocima ovog velikog književnika.

Možemo se pohvaliti i još jednim veoma značajnim poduhvatom koji smo ostvarili u ovoj godini, a to je objavljivanje Sabranih djela Danila Kiša u 15 tomova. Ovo je za nas, pored velikog izazova i veoma zahtjevnog posla, prvenstveno čast, imajući u vidu činjenicu, da smo prvi izdavač koji je u Crnoj Gori objavio ovo kapitalno izdanje.

Od naslova koje radimo kao suizdavači ističemo dječiju literaturu: slikovnice, bojanke, riznice najljepših bajki i basni, edukativne edicije namijenjene kako roditeljima tako i psiholozima i pedagozima, kao i neobične knjige iskakalice i zvučne slikovnice prilagođene najmlađem uzrastu.

Slogan pod kojim kompanija “Narodna knjiga” djeluje već dugi niz godina je Bez dobre priče kakav je to život!


Tel: 020/232-100

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web-site: www.narodnaknjiga.me

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me