Bazar

    

Font Size

Cpanel

Zujalica

Dječija igraonica “Zujalica” je otvorena 17. januara 2013. godine. Prostire se na preko 500m2 i nalazu se u tržnom centru “Bazar”, na II spratu.

„Zujalica“ je namijenjena djeci uzrasta do 10 godina. Najveća je na ovim prostorima i ima različite sadržaje za igru i zabavu koji su uređeni po svjetskim standardima. U dječijoj igraonici “Zujalica” Vas očekuje stručno, edukovano i ljubazno osoblje.

“Zujalica” posjeduje mnogo sadržaja koji odgovaraju različitim uzrastima djece i pogoduju njihovom psiho-fizičkom razvoju. Između ostalog, tu su: 3D lavirint sa nizom prepreka, bazen sa lopticama, tobogan, trambolina, stijena za penjanje, teren za fudbal i košarku... Svi sadržaji su namijenjeni razvitku duha i tijela svakog djeteta. Trodimenzionalni lavirint, dužine 1 0
00 metara, je specijalno pravljen, na čak tri nivoa. Unikatnog izgleda i kvaliteta sa kompletno tapaciranim djelovima kako bi bezbijednost djece koja se igraju u njemu bila na visokom nivou. U njemu se nalaze različiti sadržaji, uključujući ljuljaške, mostove, pravougaone i oble prepreke, mjesta za sakrivanje, tobogane…

U sklopu dječije igraonice “Zujalica” se nalazi i kreativna radionica, koju djeca mogu koristiti svakim danom u terminu od 16:00 do 18:00. Pored razvijanja psiho-fizičkih sposobnosti koristeći sadržaje igraonice, kreativna radionica omogućava edukativni razvoj djece kao i razvoj kreativnih sposobnosti. Pored navedenih sadržaja “Zujalice”, projekcija filmova za djecu, čitanje priča i pjesama za djecu, oslikavanje lica prirodnim bojama su samo dio široke ponude koju nudi “Zujalica”. “Zujalicini” najbolji drugari, Miki Maus, Mini Maus, Patak Daca, Pata i Hello Kitty često posjećuju igraonicu, a mogu Vas posjetiti i na Vašem rođendanu ili nekoj drugoj proslavi. “Zujalica” posjeduje dječiji toalet posebno prilagođen djeci. U toaletu za djecu postoji i poseban dio za presvlačenje beba.

Radno vrijeme dječije igraonice “Zujalica”:

Radnim danima (od ponedjeljka do petka): od 14:00 do 21:00h

Vikendom (subotom i nedjeljom): od 10:00 do 21:00h


Telefon068/804-885

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web-site: www.zujalica.me

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me